Kremowy Deser Żurawinowy

Kremowy Deser Żurawinowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 35. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chłodną bitą polewę, żelatynę o Smaku żurawinowym, ciastka piruetowe wypełnione kremem waniliowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Deser Z Orzechami Żurawinowymi, Deser Z Orzechami Żurawinowymi, oraz Deser Żurawinowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wrzącą wodę do suchej mieszanki żelatyny w dużej misce co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać z sokiem. Przechowywać w lodówce 1-1 / 4 godziny lub do lekko zgęstnieje (konsystencja białka).
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać 2 szklanki ubitej polewy; wymieszać z trzepaczką do dobrze wymieszać. Wymieszać z sosem żurawinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wlać do patelni bochenkowej 9x5 cali. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
4
Deser Unmold na talerzu. Mróz z pozostałą bitą polewą. Ciastka wciskamy pionowo na boki deseru. Resztki deseru przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Magazyn