Kremowy Deser Cytrynowo-Jagodowy
Kremowy deser cytrynowo-jagodowy wymaga mniej więcej 5 godzin i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz wafle nilla, mąkę, krem knudsen i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowy Deser Cytrynowo-Jagodowy, Deser żelatynowy z jagodami, ananasem i cytryną, oraz Deser Cytrynowo-Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 325 stopni F.
Wymieszaj okruchy wafla, 3 łyżki. cukier i masło; naciśnij na dno patelni o wymiarach 13x9 cali.
Beat twarożek, pozostały cukier i mąkę w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania. Wymieszać z suchym budyniem aż do dobrze wymieszanego. Delikatnie wymieszać w 1 szklance jagód.
Piec 1 godzinę lub aż prawie zestaw. (Centrum nadal będzie jiggly.) Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce 4 godziny. Zmiażdżyć pozostałe jagody. Top sernik z chłodnym batem i pokruszonymi jagodami tuż przed podaniem.