Kremowe Enchiladas Z Kurczaka
Kremowe Enchiladas z kurczaka może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 855 kalorii, 32G białka, oraz 43g tłuszczu. Na 2,08 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kurczaka, pomidorów i chiles, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowe Enchiladas Z Kurczaka, Kremowe Enchiladas Z Kurczaka, oraz Kremowe Enchiladas Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 1/4 szklanki pokrojonego w kostkę pomidora i zielone chiles, kurczak, Serek, i zielona cebula. Wymieszać razem Pozostałe pokrojone w kostkę pomidory i zielone chiles i kwaśną śmietanę; odstawić.
Tortille mikrofalowe w wysokiej 15 sekund lub do ciepła.
Ułóż mieszaninę kurczaka równomiernie w dół centrum tortilli; zwiń i umieść, szew w dół, w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 30 minut.
Wlać mieszaninę śmietany na enchiladas; top z serem.
Piec jeszcze 10 minut; odstawić 15 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.