Kremowa zupa jęczmienna z pieczarkami wołowymi w powolnej kuchence
Kremowa zupa jęczmienna z pieczarkami wołowymi w powolnej kuchence jest bezmleczne zupa. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 14. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz mielony pieprz, grzyby shiitake, nasiona selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zdrowe warzywa wołowe i grzybowe zupa jęczmienna do powolnej kuchenki, Slow Cooker zupa wołowo-jęczmienna, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa (Wolnowar) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, aż kruchy, równomiernie rumiane, i nie Różowy, 7 do 10 protokół.
Odcedzić nadmiar tłuszczu i przenieść wołowinę do powolnej kuchenki.
Umieść grzyby shiitake w robocie kuchennym i kilka razy pulsuj, aby pokroić grzyby na małe kawałki.
Wymieszaj grzyby shiitake, bulion wołowy, jęczmień, słodką cebulę, czosnek, czarny pieprz, sól, nasiona selera i pietruszkę z mieloną wołowiną w wolnej kuchence.
Gotować na niskim poziomie przez 5 godzin.
Wymieszać śmietanę i fasolkę szparagową do zupy i gotować 1 godzinę więcej.