Krakersy Z Boczkiem

Krakersy Z Boczkiem
Krakersy z boczkiem to bezmleczne przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz boczek, brązowy cukier, maślane okrągłe krakersy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Rachel Ray ' s Swiss and Bacon Dip-to wspaniały dip degustacyjny, który świetnie komponuje się z krakersami i chlebem tostowym, Dynia maślana + brukselka Mac N ' Cheese z maślanym boczkiem Ritz krakersy, oraz Krakersy Graham: krakersy Graham nie muszą być kwadratowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż krakersy w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia. Top każdy krakers z 1/3 plaster boczku, i posypać żądaną ilość brązowego cukru na wszystkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
KrakersyKrakersy
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, lub do rumiane i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn