Krab Nadziewane Homara Rayna
Krab Nadziewane homara Raynan jest pescatarian przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 133 kalorie, 17g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 5,01 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 48 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, mięso krabowe, musztarda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 47 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ogon Homara Nadziewany Krabem, Homar nadziewany Krabem z cytrusowym winegretem, oraz Łosoś Faszerowany Krabem Z Sosem Homarowym.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Motyl ogony homara przez ostrożnie cięcia szczeliny w dół górnej stronie, bez cięcia aż do dołu. Odwróć ogon i ostrożnie odetnij błyszczącą membranę bez cięcia mięsa od spodu. Zapobiegnie to zwijaniu się ogonów podczas gotowania. Odstaw ogony na bok.
Na patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Ugotować i wymieszać seler i zieloną cebulę na maśle do miękkości. Wymieszać z mąką, suchą musztardą i pieprzem cayenne. Używając trzepaczki drucianej, powoli mieszaj zimne mleko, stale ubijając, aby zapobiec tworzeniu się grudek. Kontynuuj gotowanie, od czasu do czasu mieszając, aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj mięso kraba i bułkę tartą. Łyżka mieszanki kraba do ogonów homara.
Ułóż ogony na rozgrzanym grillu i zamknij pokrywę. Gotować przez 12 minut lub do czasu, aż mięso homara będzie nieprzejrzyste i mieszanina krabów zostanie podgrzana.