Krab doniczkowy z cytryną Meyer

Krab doniczkowy z cytryną Meyer
Jeśli 1,39 zł za porcję spada w budżecie, Krab doniczkowy z cytryną Meyer może być ogromny pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten przepis służy 7. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pastę harissa, koszerną sól i pieprz, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krab cytrynowy doniczkowy, Meyer Sałatka Cytrynowo-Krabowa, oraz Sałatka krabowa z cytryną, Endywią i rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić sok i Sherry do wrzenia w małymsaucepan na średnim ogniu; gotować do 1 łyżki stołowej, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
SokSok
2
Przenieść do mini procesora; ostudzić.
3
Dodaj butter, lemon zest, i harissa; purée aż do smażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
HarissaHarissa
4
Przełożyć do małej miski. Doprawić solą i pieprzem. Delikatnie złożyć mięso na masło (zachować kawałki kraba). Zapakuj masło krabowe do garnka, wygładzając wierzch nożem do masła. Przykryć i przykryć przez co najmniej 3 godziny i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W razie potrzeby udekoruj plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
6
Odstawić do temperatury pokojowej, około 1 godziny, i podawać z masłem tosty punktów.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn