Kozi Ser-Pesto Crostini
Przepis kozi ser-Pesto Crostini może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 10g tłuszczu i w sumie 132 kalorie. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga młodego szpinaku, oliwy z oliwek, bagietki Chlebowej i koziego sera ziołowego. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 15%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Crostini z koziego sera z Pesto i pieczoną czerwoną papryką, Crostini z kozim serem, Pesto, pieczonymi pomidorami i mżawką balsamiczną, oraz Kozi Ser Crostini.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj olej, pesto i parmezan.
Ułóż kromki chleba na nie natłuszczonej blasze do pieczenia; posmaruj mieszanką pesto. Broil 3-4 w. od ognia przez 3-4 minuty lub do momentu, gdy brzegi lekko się zrumienią.
W międzyczasie na dużej patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Usuń ręczniki papierowe, aby spuścić.
Połącz kozi ser i rukolę; posmarować chlebem.
Posyp boczkiem i orzeszkami pinii.
Polecane wino: Wino Musujące, Chianti, Verdicchio, Sparkling Rose, Trebbiano
Crostini naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym, Chianti i Verdicchio. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruinart Brut rosé (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 56 dolarów za butelkę.
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.