Kozi ser i suflet ziołowy

Kozi ser i suflet ziołowy
Kozi ser i suflet ziołowy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 224 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Jeśli masz parmezan, mielony pieprz, kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Suflet Z Koziego Sera, Suflet Szparagowo-Z Kozim Serem, oraz Suflet serowy z sałatką ziołową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło sześć 3/4 szklanki soufflé potraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść 1 łyżkę parmezanu w każdym naczyniu; obracaj naczynia, aby pokryć je serem, pozostawiając nadmiar w naczyniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
SerSer
3
Umieść naczynia na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Mleko i żółtka ubić w misce, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodaj cebulę, tymianek, i rozmaryn; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CebulaCebula
TymianekTymianek
7
Dodać mąkę; trzepaczka 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Ubij w mieszance mlecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Ubijaj bazę sufletową, aż będzie gęsta i bulgocząca, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodaj 1/2 szklanki koziego sera, sól, czarny pieprz, i pieprz cayenne; ubijać, aż ser się rozpuści. Białka ubić w misce, aż będą sztywne, ale nie wyschną. Złożyć 1/4 białek do podstawy na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Ser KoziSer Kozi
SerSer
BazaBaza
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
12
Posypać 1/2 szklanki koziego sera i 1 łyżkę parmezanu. Złóż pozostałe białka w 2 dodatkach. Podzielić mieszaninę między potrawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
ParmezanParmezan
13
Piec suflety, aż nadmuchane i zaczyna brązowy na wierzchu, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn