Kozi ser i suflet ziołowy
Kozi ser i suflet ziołowy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 224 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Jeśli masz parmezan, mielony pieprz, kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Suflet Z Koziego Sera, Suflet Szparagowo-Z Kozim Serem, oraz Suflet serowy z sałatką ziołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło sześć 3/4 szklanki soufflé potraw.
Umieść 1 łyżkę parmezanu w każdym naczyniu; obracaj naczynia, aby pokryć je serem, pozostawiając nadmiar w naczyniach.
Umieść naczynia na blasze do pieczenia.
Mleko i żółtka ubić w misce, aby zmiksować.
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, tymianek, i rozmaryn; smażyć 3 protokół.
Dodać mąkę; trzepaczka 1 minutę.
Ubij w mieszance mlecznej.
Ubijaj bazę sufletową, aż będzie gęsta i bulgocząca, około 2 minut.
Dodaj 1/2 szklanki koziego sera, sól, czarny pieprz, i pieprz cayenne; ubijać, aż ser się rozpuści. Białka ubić w misce, aż będą sztywne, ale nie wyschną. Złożyć 1/4 białek do podstawy na patelni.
Posypać 1/2 szklanki koziego sera i 1 łyżkę parmezanu. Złóż pozostałe białka w 2 dodatkach. Podzielić mieszaninę między potrawami.
Piec suflety, aż nadmuchane i zaczyna brązowy na wierzchu, o 20 protokół.