Kotlety Wieprzowe Z Owocami
Owocowe kotlety wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, cebula, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć suszoną cebulę, możesz podążać za tym daniem głównym z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Z Owocami, Kotlety Owocowe, oraz Łatwo Owocowe Kotlety Jagnięce dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie, połączyć mąkę, oregano, sól, czosnek w proszku i pieprz; dodać kotlety wieprzowe, jeden na raz, i wstrząsnąć do herbu. Na patelni nonstick, brązowe kotlety w oleju po obu stronach.
Przenieś na 5-qt. powolna kuchenka.
Odcedzić ananasa, zastrzegając sok; odstawić ananasa na bok. W misce, połączyć 3/4 szklanki soku ananasowego z zastrzeżone sok ananasowy. Wymieszać z wodą, brązowym cukrem, cebulą i koncentratem pomidorowym; zalać kotletami.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6-8 godzin lub do miękkości mięsa. Wymieszać z ananasem. Przykryć i gotować 15 minut dłużej lub aż do ogrzania.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.