Kotlety Wieprzowe Faszerowane

Kotlety Wieprzowe Faszerowane
Faszerowane kotlety wieprzowe to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 549 kalorii. Przepis ten służy 4. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 28% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka cukru, koszernej soli, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać jasnobrązowy cukier, możesz śledzić to danie główne z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 56%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Kotlety Wieprzowe Faszerowane, Kotlety Wieprzowe Faszerowane, oraz Kotlety Wieprzowe Faszerowane.

Instrukcje

1
Sól i cukry ubić w 2 litrach zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać kotlety wieprzowe i przykryć. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
3
Kotlety schabowe wyjąć z solanki i dobrze wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
SolankaSolanka
4
Na dużej patelni z ciężkim dnem zacznij smażyć boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Na patelnię dodać seler, cebulę i czosnek i pozostawić do podsmażenia z chrupiącym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CzosnekCzosnek
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj rozmaryn, szałwię i pietruszkę po ugotowaniu boczku przez 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BoczekBoczek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
7
Saute aż pachnące. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
8
W dużej misce dodać chleb kukurydziany, suszoną żurawinę i bulion z kurczaka. Wymieszaj gotowaną mieszankę warzywną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Dobrze wymieszać.
10
Rozgrzej grill do średnio wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Kotlety schabowe doprawić solą i pieprzem. Napełnij kotlet około 1/2 szklanki farszu. Użyj wykałaczki, aby pomóc uszczelnić kotlety. Grillować kotlety przez 5 do 7 minut z każdej strony. Temperatura wewnętrzna powinna wynosić 145 stopni F. pozwól chopowi odpocząć przez 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawne riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem do dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Clay Shannon Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
Clay Shannon Chardonnay
Clay Shannon Chardonnay
Aromaty białej brzoskwini i gruszek Bartlett równoważą intrygujące smaki cytrusów, opiekanej wanilii i Crème Brûlée.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn