Kotlety jagnięce z fasolką szparagową

Kotlety jagnięce z fasolką szparagową
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, bezmleczna i pierwotna marynata? Przyprawa przetarte kotlety jagnięce z fasolką szparagową może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 841 kalorii, 40g białka, oraz 71 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, sok z cytryny, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Spróbuj Pieczone kotlety jagnięce z dodatkiem przypraw, Pikantne kotlety jagnięce z sałatką kukurydzianą, oraz Przyprawy kotlety jagnięce hoisin i z grillowaną sałatką Bok Choy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Doprowadzić rondel z wodą do wrzenia i soli go obficie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać fasolkę szparagową, i gotować, aż chrupiące przetargu, 4 do 5 protokół. Tuż przed fasola są gotowe wrzucić szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Odcedzić i przełożyć na talerz.
5
Fasolę i szalotkę skropić oliwą z oliwek, sokiem z cytryny, orzeszkami pinii, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
6
Wymieszać 2 łyżeczki soli, 1 łyżeczkę pieprzu, goździki, gałkę muszkatołową i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Każdą jagnięcinę lekko posmarować oliwą z oliwek i doprawić mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
8
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Gotować kotlety na patelni, bez tłoczenia, aż brązowy i chrupiące po obu stronach, o 3 lub 4 protokół dla obu stron. Zakończ kotlety w piekarniku na 1 minutę na średnio rzadkie lub do pożądanej doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Kotlety jagnięce ułożyć wokół fasoli i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn