Kotlety jagnięce z fasolką szparagową
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, bezmleczna i pierwotna marynata? Przyprawa przetarte kotlety jagnięce z fasolką szparagową może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 841 kalorii, 40g białka, oraz 71 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, sok z cytryny, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Spróbuj Pieczone kotlety jagnięce z dodatkiem przypraw, Pikantne kotlety jagnięce z sałatką kukurydzianą, oraz Przyprawy kotlety jagnięce hoisin i z grillowaną sałatką Bok Choy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Doprowadzić rondel z wodą do wrzenia i soli go obficie.
Dodać fasolkę szparagową, i gotować, aż chrupiące przetargu, 4 do 5 protokół. Tuż przed fasola są gotowe wrzucić szalotki.
Odcedzić i przełożyć na talerz.
Fasolę i szalotkę skropić oliwą z oliwek, sokiem z cytryny, orzeszkami pinii, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Wymieszać 2 łyżeczki soli, 1 łyżeczkę pieprzu, goździki, gałkę muszkatołową i cynamon.
Każdą jagnięcinę lekko posmarować oliwą z oliwek i doprawić mieszanką przypraw.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Gotować kotlety na patelni, bez tłoczenia, aż brązowy i chrupiące po obu stronach, o 3 lub 4 protokół dla obu stron. Zakończ kotlety w piekarniku na 1 minutę na średnio rzadkie lub do pożądanej doneness.
Kotlety jagnięce ułożyć wokół fasoli i podawać.