Kotlety grillowane w stylu Santa Maria Z Drewna Dębowego
Grillowane kotlety żeberkowe w stylu Santa Maria to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 1119 kalorii, 92g białka, oraz 82g tłuszczu. Na 10,57 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz ocet winny, pieprz cayenne, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Spróbuj Santa Maria-Style BBQ Tri-Tip, Santa Maria Style Tri Tip, oraz Santa Maria Style Tri Tip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć ocet i olej, i szczotkować kotlety.
Sól i pozostałe składniki połączyć w małej misce.
Kotlety posypać solą przyprawową do smaku. (Zapisz wszelkie dodatkowe do innych zastosowań.)
Kotlety grillowane na węglach o niskiej lub średniej temperaturze od 6 do 8 minut. Włącz kotlety, zanim ciepło popycha soki na powierzchnię (i nadal obracać za pomocą tej metody pomiaru czasu przez cały czas gotowania). Po przekręceniu lekko podlewamy i doprawiamy. Kontynuuj toczenie, fastrygowanie i przyprawy do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij z ognia, pozostaw 5 minut.
Pokroić na ziarno w plastry 1/2 cala.
* Uwaga: Jeśli nie możesz znaleźć oleju z czosnkiem na swoim rynku, połącz 1/2 szklanki oliwy z oliwek i 4 zmiażdżone ząbki czosnku w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie gotować.
Niech ostygnie; szczep. Daje 1/2 szklanki.