Kostki Winogronowe

Kostki Winogronowe
Kostki winogronowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 6 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 28 i kosztuje 4 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Grape Mint Spritzer z kostkami lodu winogronowego, Kostki Lodu Tofu, oraz Kostki Lodu Żurawinowego.

Instrukcje

1
Winogrona przeciąć na pół i podzielić na dwie równe części. Połowę winogron przecier z 1/2 szklanki wody w blenderze, aż będzie gładka, przez około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Resztę wody wlać do dzbanka. Przecedzić przecieraną mieszaninę winogron przez sito o drobnych oczkach do dzbana i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
3
Pozostałe połówki winogron umieść w studniach standardowych tacek na kostki lodu. Napełnij tacki mieszaniną wody winogronowej i zamrozić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki LoduKostki Lodu
WinogronaWinogrona
WodaWoda
4
Pary wodne: Squirt z Apio-ReyTIP: Bądź na poszukiwania ciekawych winogron bez pestek. Moim ulubionym do tego przepisu jest nowy bez pestek Muscat-ma cały smak zwykłego winogrona Muscat bez kłopotu z nasionami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
MoscatoMoscato
NasionaNasiona
WodaWoda
5
Fragment Cool Waters autorstwa Briana Prestona-Campbella. Copyright © 2009 by Jerry Errico. © 2009, wykorzystane za zgodą Harvard Common Press.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia0
Magazyn