Koreańskie Warzywo-Wołowina Stir Fry

Koreańskie Warzywo-Wołowina Stir Fry
Przepis Koreański warzywo-wołowina Stir Fry jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 539 kalorii, 33g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Jeśli masz gotowanie oleju, marchew, kalafior floret, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 18 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry.

Składniki

2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibrokuły floret w plasterkachbrokuły floret w plasterkach2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimarchew, obrana i juliennedmarchew, obrana i julienned2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikalafior floret w plasterkachkalafior floret w plasterkach2(zima)4 łyżki masła, pokrojonego w kostkę o wielkości 1/2 cala4 łyżki masła, pokrojonego w kostkę o wielkości 1/2 cala1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizielona cebula, cienko pokrojonazielona cebula, cienko pokrojona11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.pieprz (do smaku)pieprz (do smaku)11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.suszone płatki czerwonej paprykisuszone płatki czerwonej papryki2(zima)szklanka mrożonego edamame, rozmrożonaszklanka mrożonego edamame, rozmrożona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)nasiona sezamu, kruszonenasiona sezamu, kruszone596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata227Orzechy dowolne (posiekane)polędwica wołowa bez kości lub 1/2 lb top Round beefpolędwica wołowa bez kości lub 1/2 lb top Round beef796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizimna wodazimna woda
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia42
Magazyn