Koreański Pulled Pork Sandwich z azjatyckim Slaw

Koreański Pulled Pork Sandwich z azjatyckim Slaw
Koreańska kanapka z wieprzowiną z azjatycką Slaw może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 715 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 3,72 zł za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, mielony pieprz, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Crock-Pot Sezam Pulled Pork Sandwich with Asian Slaw, Koreański BBQ Pulled Pork Sandwich, oraz Pikantne Koreańskie medaliony wieprzowe z azjatycką Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjmij wieprzowinę z lodówki na 30 minut przed gotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
2
Ubić razem sos sojowy, gochujang, hoisin, ketchup, ocet, miód, olej sezamowy, pięć przypraw w proszku i pieprz, aż będzie gładka. Pocierać wieprzowinę marynatą, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
GochujangGochujang
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sos HoisinSos Hoisin
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Przygotuj Caja China zgodnie ze wskazówkami producenta. Gotować, aż wieprzowina osiągnie 190 stopni F, 3 do 3 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4
Wyjmij wieprzowinę, umieść na patelni, namiocie z folią i pozostaw wieprzowinę na 20 minut. Rezerwy soki do sosu BBQ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1
Rozgrzać olej w średniej wysokiej jednostronnej patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać szalotki i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
3
Ubij w zarezerwowane soki z wieprzowiny, wywar z kurczaka, ketchup, gochujang, miód, sos sojowy i pięć przypraw w proszku i gotować, aż lekko zmniejszona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
GochujangGochujang
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Zdjąć z ognia, dodać ocet i olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1
Wymieszać ocet, miód, olej sezamowy i sos sojowy, aż miód się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Dodać groszek, marchew, kapustę i sezam. Wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Do serwowania: za pomocą szczypiec, pociągnij wieprzowinę na kawałki wielkości kęsa. Wymieszać z sosem BBQ. Kopać trochę slaw na dnie bułki. Wierzch z wieprzowiną i górną bułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego

Składniki

11 funt cukinii,Chinese five-spice powderChinese five-spice powder2(może być lub przeglądać)Chinese five-spice powderChinese five-spice powder2(zima)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)1Dużemarchew, juliennedmarchew, julienned2caleświeży imbir, obrany i drobno startyświeży imbir, obrany i drobno starty4goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany2(zima)gochujanggochujang3(zima)gochujang (lub więcej, jeśli chcesz to bardziej pikantne)gochujang (lub więcej, jeśli chcesz to bardziej pikantne)1(może być lub przeglądać)Do podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryżDo podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryż3(zima)sos hoisinsos hoisin1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)miód (lub cukier)miód (lub cukier)2(zima)r miódr miód2(zima)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione3(zima)Płatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz2(zima)lekki sos sojowylekki sos sojowy2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikurczak niskosodowykurczak niskosodowy1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisos sojowy o niskiej zawartości sodusos sojowy o niskiej zawartości sodu1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos sojowy niskosodowysos sojowy niskosodowy1głowyKapusta Napa, drobno rozdrobnionaKapusta Napa, drobno rozdrobniona2kilogramyTyłek wieprzowy, przycięty z nadmiaru tłuszczuTyłek wieprzowy, przycięty z nadmiaru tłuszczu596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet ryżowyocet ryżowy2(zima)ocet ryżowyocet ryżowy3(zima)ocet ryżowyocet ryżowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)prażony olej sezamowyprażony olej sezamowy11 funt cukinii,prażony olej sezamowyprażony olej sezamowy2(zima)prażony olej sezamowyprażony olej sezamowy8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMiękkie bułeczki z sezamemMiękkie bułeczki z sezamem2(zima)prażone nasiona sezamuprażone nasiona sezamu2szalotka, drobno pokrojona w kostkęszalotka, drobno pokrojona w kostkę113Orzechy dowolne (posiekane)groszek śnieżny, juliennedgroszek śnieżny, julienned
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia53
Magazyn