Koper Włoski-Pieprz Slaw
Koper-pieprz Slaw jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól i pieprz, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z kopru włoskiego z brzoskwinią-sałatka z kopru włoskiego, Hamburgery wieprzowo-koprowe z koprem włoskim, oraz Koper Włoski dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać sok z cytryny, oliwę z oliwek, musztardę i miód.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Łodygi Trim z kopru włoskiego; posiekać tyle pierzaste zielone liście, aby 2 łyżki. i rezerwa.
Głowy przeciąć na pół wzdłuż, a następnie ogolić na cienkie paski papieru (Patrz uwagi) lub pokroić w cienkie plastry.
W misce połączyć koper włoski i paprykę.
Skropić opatrunkiem i delikatnie wymieszać, aby pokryć; przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia (patrz UWAGI). Tuż przed podaniem posypać zarezerwowanymi liśćmi kopru włoskiego.