Kopce Piłki

Kopce Piłki
Mounds Balls jest bezglutenowy hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 84. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 52g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 29% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z vanillana, cukier cukierniczy, wosk parafinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj A Giveaway + Raw Almond Joys / Mounds Bars / Bounty Balls {Vegan + Gluten Free, too}, Kopce bugów, oraz Kopce Brownies podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce śmietanę razem masło i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj kokos, mleko, orzechy włoskie i wanilię; mieszaj do zmieszania. Schłodzić, aż będzie lekko jędrne; rozwałkować w kulki wielkości orzecha włoskiego. Włóż wykałaczkę do każdej kuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
3
Umieścić kulki na blasze do pieczenia; zamrozić. W podwójnym kotle nad gotującą się wodą stopić chipsy czekoladowe, kwadraty czekoladowe i wosk parafinowy. Trzymaj ciepło nad gorącą wodą. Używając kilofów jako uchwytów, zanurz zamrożone kulki w mieszaninie czekoladowej; stick wybiera pionowo w pokrytym papierem arkuszu styropianu. Wyluzuj, aż będzie sztywno.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
4
Usuń kostki i pakuj cukierki w pojedyncze papierowe wkładki. (Można też zamrozić).)
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje84
Ocena Zdrowia31
Magazyn