Kopce Piłki
Mounds Balls jest bezglutenowy hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 84. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 52g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 29% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z vanillana, cukier cukierniczy, wosk parafinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj A Giveaway + Raw Almond Joys / Mounds Bars / Bounty Balls {Vegan + Gluten Free, too}, Kopce bugów, oraz Kopce Brownies podobnych receptur.
Instrukcje
W misce śmietanę razem masło i cukier.
Dodaj kokos, mleko, orzechy włoskie i wanilię; mieszaj do zmieszania. Schłodzić, aż będzie lekko jędrne; rozwałkować w kulki wielkości orzecha włoskiego. Włóż wykałaczkę do każdej kuli.
Umieścić kulki na blasze do pieczenia; zamrozić. W podwójnym kotle nad gotującą się wodą stopić chipsy czekoladowe, kwadraty czekoladowe i wosk parafinowy. Trzymaj ciepło nad gorącą wodą. Używając kilofów jako uchwytów, zanurz zamrożone kulki w mieszaninie czekoladowej; stick wybiera pionowo w pokrytym papierem arkuszu styropianu. Wyluzuj, aż będzie sztywno.
Usuń kostki i pakuj cukierki w pojedyncze papierowe wkładki. (Można też zamrozić).)