Kolumbijski chleb Yuca (Pan de Yuca)
Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 41 centów za porcję. 1752 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka skrobi z tapioki, jajka, queso fresco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bolitas de Yuca y Queso (Kulki Yuca nadziewane serem), Buñuelos de Yuca y Queso (frytki Jukańskie i serowe), oraz Pan de Yuca (chleb yuca) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 232°.In Robot kuchenny, umieścić mąkę yuca, ser, cukier i proszek do pieczenia. Proces aż dobrze połączyć.
Dodać jajka powoli podczas pracy robota kuchennego.Podzielić mieszaninę na 12 równych wielkości porcji i kształt w kulkę.
Umieścić na blasze wyłożonej pergaminem i piec przez około 15 minut lub aż złoty na wierzchu.