Kolendro-Miętowa Raita

Kolendro-Miętowa Raita
Kolendro-miętowa Raita może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 40 centów za porcję. Ta przystawka ma 39 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ogórka, kolendry, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Kolendro-Miętowa Raita, Garam Masalan bakłażan Chipsy z kolendrą miętową Raita, oraz kolendra miętowa raita, jak zrobić kolendrę miętową raita dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Można spróbować Hofer Gruner Veltliner (1 litr). Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Hofer Gruner Veltliner (1 Litr)
Hofer Gruner Veltliner (1 Litr)
Z gęstych gleb lessowych w austriackim Weinviertel, butelkowanych pod wygodnym kapslem (nie potrzeba żadnych fantazyjnych narzędzi) i wystarczającej objętości dla 2 osób.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn