Kolacja: sos pomidorowy z pieczarkami i anchois
Kolacja dziś wieczorem: sos pomidorowy z pieczarkami i anchois może być tylko sos szukasz. Jedna porcja zawiera 733 kalorie, 32G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, oliwę z oliwek, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kolacja dziś wieczorem: Grzyby Bhaji (grzyby w sosie pomidorowo-cebulowym), Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), oraz Kolacja: stek z masłem anchois.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na małym ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować delikatnie przez 10 minut, aż mięknie. Podgrzać do wysokiej temperatury i dodać grzyby, gotując, aż cała wilgoć odparuje.
Dodać anchois i gotować przez minutę, aż zaczną mięknąć i stopić się w sosie, a następnie dodać pomidory i rozmaryn. Doprawić do smaku i dusić przez 10-15 minut.
W międzyczasie, przynieść garnek słonej wody do wrzenia i gotować makaron aż al dente.
Odcedzić, zastrzegając trochę wody makaronu, następnie dodać do miski i top z sosem. Wrzucić dobrze, dodając trochę wody do gotowania makaronu, jeśli to konieczne, następnie top z serem i podawać.