Kolacja: pieczona ciecierzyca i kiełbasa jagnięca z boczniakiem szwajcarskim
Kolacja dziś wieczorem: pieczona ciecierzyca i kiełbasa jagnięca z boczkiem szwajcarskim może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 15g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz oliwę z oliwek, ocet winny, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kolacja Dziś Wieczorem: Szwajcarska Chard Frittata, Kolacja dziś wieczorem: kalmary z Chardą Szwajcarską, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Szybki Gulasz Z Białej Fasoli Z Chardą Szwajcarską I Tomą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. W międzyczasie połącz ciecierzycę, połowę oliwy z oliwek, kminek, paprykę, połowę czosnku oraz szczyptę soli i pieprzu. Wrzucić dobrze, a następnie zrzucić na blasze do pieczenia.
Rozłóż w jednej warstwie, a następnie zagnieżdż kiełbasę między ciecierzycą.
Ustaw blachę do pieczenia w piekarniku i gotować przez około 30 protokół, rzucając w połowie.
Podczas pieczenia, posiekać Szwajcarskich liści chard.
Wlać pozostałą oliwę z oliwek do dużej patelni ustawionej na dużym ogniu.
Dodaj resztę czosnku i pozwól mu gotować przez kilka sekund, często mieszając, aby się nie palił. Następnie dodaj chard. Doprawiamy solą i pieprzem, często mieszamy. Po minucie dodać połowę octu. Po przetargu, około 5 minut lub tak, smak chard, aby zobaczyć, czy potrzebuje więcej octu.
W dużej misce połącz chard z pieczoną ciecierzycą. Rzucaj.
Podajemy kiełbasę na ciecierzycy i mieszanki chard.