Kolacja Dziś Wieczorem: Grillowane Szparagi Panzanella

Kolacja Dziś Wieczorem: Grillowane Szparagi Panzanella
Kolacja dziś wieczorem: grillowane szparagi Panzanellan jest wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 439 kalorii, 9g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, chleb, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis od Serious Eats ma 34 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Summer Panzanella, Kolacja: zupa szparagowa z jajkiem na grzance, oraz Kolacja: szparagi i Risotto Shiitake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do wysokiej. Kromki chleba grillować, aż lekko zwęglone z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Pokroić w 1-calowe kostki.
3
Szparagi wrzucić z 3 łyżkami oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
4
Posypać solą i pieprzem. Grillować przez 3 do 5 minut, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Pocięte na 1-calowe segmenty.
6
Dodaj ocet, czosnek, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i resztę oleju w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Ubij razem do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Dodaj pomidory, cebulę, oliwki, kapary, chleb z grilla i szparagi. Dobrze wymieszać i odstawić na 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn