Kluski z piernika wieprzowego i Ramen

Kluski z piernika wieprzowego i Ramen
Przepis powolna kuchenka piernik wieprzowina i makaron Ramen może zaspokoić swoje Japońskie pragnienie w około 8 godzin i 30 minut. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 18g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, strąki grochu śnieżnego, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Chicken Ramen Noodles, Slow Cooker Pork Ramen, oraz Slow Cooker japońska zupa wieprzowo-Ramenowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron rezerwy z mieszanek zupy. W 3 1/2 do 4-quart powolnej kuchence, połączyć wieprzowinę i zawartość paczek przyprawowych z mieszanek zupy z makaronem; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
MakaronyMakarony
WieprzowinaWieprzowina
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Dodać piernik i wodę; wymieszać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
WodaWoda
3
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu od 6 do 8 godzin.
4
Około 25 minut przed podaniem rozbij zarezerwowany makaron na kawałki; dodaj do mieszanki wieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WieprzowinaWieprzowina
5
Dodać strąki grochu i cebulę; dobrze wymieszać. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; przykryć i gotować 10 do 15 minut dłużej lub tylko do momentu, gdy warzywa są chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
CebulaCebula
6
W małej misce, mieszanka sos sojowy i skrobi kukurydzianej, aż będzie gładka. Wymieszać z mieszanką wieprzową. Przykryć; gotować około 5 minut lub aż sos lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn