Przepis klopsiki z kwaśnej śmietany mogą być wykonane w około 50 minut. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu. Za $1.4 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 76 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Mieszanka mieszanki zupy cebulowej, makaronu jajecznego, bułki tartej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 65%. Spróbuj Fińskie klopsiki z zielem angielskim, śmietaną i borówkami, Klopsiki żurawinowe z dipem ziołowym ze śmietany, oraz Klopsiki słodko-kwaśne (orientalne klopsiki słodko-kwaśne) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj bułkę tartą, ziemniaki, cebulę, jajko, czosnek w proszku i 1/8 łyżeczki pieprzu. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Miejsce w 1. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. W małej misce wymieszać wodę, zupę, śmietanę, pieczarki, mieszankę zupy i pozostały pieprz; polać klopsikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego