Tarta cebulowo-ziołowa

Tarta cebulowo-ziołowa
Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser brie, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Tarta Ziołowo-Porowa, Tarta Grzybowa Z Sałatką Ziołową, oraz Szwajcarska tarta z Chardą i ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. smar lub spray duży arkusz cookie. Rozwiń ciasto na 1 duży prostokąt na arkuszu ciastek; naciśnij na prostokąt 13x9 cali, mocno naciskając perforacje w celu uszczelnienia. Wchodzisz krawędzie ponad 1/2 cala do tworzenia krawędzi na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 9 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W międzyczasie odciąć koniec korzenia cebuli, tworząc płaską powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Umieść płaską powierzchnię na desce do krojenia; pokrój cebulę na pół pionowo i oderwij zewnętrzną warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Umieść dużą płaską stronę w dół; pokroić w plasterki 1/8 cala. W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać cebulę i rozmaryn; gotować 8 do 10 minut, często mieszając, aż cebula są karmelizowane. Wymieszać z brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
RozmarynRozmaryn
CebulaCebula
7
Ser układamy równomiernie na częściowo upieczonej skórce; wierzch z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CebulaCebula
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Piec 4 do 6 minut dłużej lub aż skorupa jest złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Pokrój na 6 rzędów po 3 rzędy.
10
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn