Tarta cebulowo-ziołowa
Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser brie, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Tarta Ziołowo-Porowa, Tarta Grzybowa Z Sałatką Ziołową, oraz Szwajcarska tarta z Chardą i ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. smar lub spray duży arkusz cookie. Rozwiń ciasto na 1 duży prostokąt na arkuszu ciastek; naciśnij na prostokąt 13x9 cali, mocno naciskając perforacje w celu uszczelnienia. Wchodzisz krawędzie ponad 1/2 cala do tworzenia krawędzi na skorupie.
W międzyczasie odciąć koniec korzenia cebuli, tworząc płaską powierzchnię.
Umieść płaską powierzchnię na desce do krojenia; pokrój cebulę na pół pionowo i oderwij zewnętrzną warstwę.
Umieść dużą płaską stronę w dół; pokroić w plasterki 1/8 cala. W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i rozmaryn; gotować 8 do 10 minut, często mieszając, aż cebula są karmelizowane. Wymieszać z brązowym cukrem.
Ser układamy równomiernie na częściowo upieczonej skórce; wierzch z cebulą.
Piec 4 do 6 minut dłużej lub aż skorupa jest złoty kolor.
Pokrój na 6 rzędów po 3 rzędy.