Piersi z kurczaka nadziewane czosnkiem i ziołami
Piersi kurczaka nadziewane czosnkiem i ziołami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 663 kalorie, 46g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.9 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, białka, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy krakersów można śledzić to danie główne z Ciasto Ritz Cracker jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Podobne przepisy to Grillowane piersi kurczaka faszerowane czosnkiem i ziołami, Piersi Z Kurczaka Nadziewane Ziołami, oraz Ricotta, pieczarkami i ziołami nadziewane piersi z kurczaka.
Instrukcje
Umieść kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Ser rozprowadzić równomiernie po 1 stronie każdej piersi kurczaka. Złóż krótkie końce każdej piersi kurczaka na środku, pokrywając ser i zabezpiecz drewnianymi kostkami.
W małej misce ubij białka i maślankę.
W płytkim naczyniu połączyć bułkę tartą i kolejne 3 składniki. Kurczaka zanurzyć w mieszaninie białek jaj i pogłębiać w mieszaninie bułki tartej.
Gotować piersi z kurczaka w gorącym oleju w dużej patelni nonstick 4 do 5 minut z każdej strony lub aż piersi z kurczaka są rumiane.
Umieść kurczaka na drucianym stojaku i umieść druciany stojak na patelni z galaretką.
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą porcję piersi kurczaka 17
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Alouette Light Garlic & Herbs
Ser do smarowania i krakersy pełnoziarniste Neva Betta.