Sałatka ze smażonych ostryg z sosem kawiorowym z Luizjany

Sałatka ze smażonych ostryg z sosem kawiorowym z Luizjany
Smażona Sałatka z ostrygami z sosem kawiorowym z Luizjany może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 250 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kręcone endywia, mąkę, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Pan pieczeń Louisiana Blackfish z kukurydzą, Krabem i kawiorem, Gulasz z ostryg z kawiorem, oraz Sałatka z łososia, rukoli, kopru włoskiego i buraków z sosem cytrynowym "kawior" dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij białka z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w płytkim naczyniu. Ostrygi zanurz w białkach jaj i zanurz w mieszaninie mąki, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
3
Wlać olej na głębokość 2 cali do dużej głębokiej patelni; ciepło na średnim ogniu do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Ostrygi smażyć, partiami, 2 do 3 minut lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
5
Odcedzić na stojaku drucianym nad ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Gorące ostrygi posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Wrzucić razem sałatę i olej z orzechów włoskich Vinaigrette w dużej misce. Łyżka Louisiana Caviar Dressing na talerzach do serwowania. Top z mieszanki sałaty i smażone ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Olej Z Orzechów WłoskichOlej Z Orzechów Włoskich
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
KawiorKawior
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Przedruk za zgodą mojego Nowego Orleanu, książka kucharska Johna Besa (Andrews McMeel Publishing, 2009).
TrudnośćNormalny
Gotowe W21 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn