Klopsiki wołowo-Kiełbasowe z czerwonym sosem

Klopsiki wołowo-Kiełbasowe z czerwonym sosem
Klopsiki wołowo-Kiełbasowe z grubym czerwonym sosem to bezmleczne i דל פחמימות,zne przepis z 12 porcjami. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 220 kalorii, 14g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz masywny SOS, mieloną polędwicę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczeń wołowo-Kiełbasowa z czerwonym sosem na tostach serowych, Sammy ' s Beef and Sausage Meatloaf, oraz Muszle Nadziewane kiełbasą i rukolą + sos pomidorowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Linia Dolna i boki 2 (8-x 4-calowy) Patelnie bochenek z folii aluminiowej, pozwalając 2 do 3 cali, aby rozszerzyć na boki; fold folii wokół boków patelni. Lekko nasmaruj folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
3
Delikatnie połącz pierwsze 7 składników w średniej misce. Uformuj mieszankę na 2 bochenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Klopsiki układamy na przygotowanych patelniach.
5
Piec w temperaturze 425 przez 50 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą porcję 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
6
Odstawić na 10 minut.
7
Usuń klopsy z patelni, używając boków folii jako uchwytów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Podawać z czerwonym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos CzerwonySos Czerwony
9
* Zmielony uchwyt lub chuda mielona wołowina może być zastąpiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uchwyt UziemiającyUchwyt Uziemiający
10
Uwaga: Jeśli podasz 1 klopsik, pozostaw gotowany klopsik do całkowitego ostygnięcia (około 30 minut). Owiń szczelnie w folię plastikową i folię aluminiową i umieść w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Przechowywać w lodówce 2 do 3 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn