Klopsiki Teriyaki wymagają z grubsza 40 minut od początku do końca. To danie główne ma 379 kalorii, 23G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Za 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Mieszanka octu, mielonej wołowiny, kawałków ananasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to japońskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Z łyżką wynik 41%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Klopsiki Teriyaki, Klopsiki Teriyaki, oraz Klopsiki Teriyaki.
Instrukcje
1
Odcedź ananasa, rezerwując 1/4 szklanki soku; odłóż ananasa na bok. W misce wymieszaj cebulę, paprykę, bułkę tartą, imbir, sól i zarezerwowany sok ananasowy. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Uformuj w 1 cal. jaja.
Riesling, Gewurztraminer i Chenin Blanc to moje najlepsze typy dla Azji. Najlepsze wino do potraw azjatyckich zależy oczywiście od kuchni i dania - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.