Klonowy Chleb Z Cukinią
Need a bezmleczny i wegetariański posiłek poranny? Klon cukinia chleb może być spektakularny przepis spróbować. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 25 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukinii, wyciąg z klonu, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Spróbuj Klonowy Chleb Z Cukinią, Klonowy Chleb Z Cukinią, oraz Poszczególne Klon masło tarta chleb budynie z sosem Klon Karmel dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce do miksowania ubić 3 jajka; dodać olej, cukry i aromat, mieszając do uzyskania piany. Wymieszaj mąkę, kiełki pszenicy, proszek do pieczenia, sodę i sól. Wymieszać z cukinią i orzechami.
Wlać ciasto do 2 natłuszczonych patelni
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 1 godzinę. Super.