Klonowo-Musztardowe Udka Z Kurczaka
Klon - musztarda udka z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę ziarnistą, musztardę dijon, majeranek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Klonowo-Musztardowe Udka Z Kurczaka, Pyszne Klonowo-Musztardowe Udka Z Kurczaka, oraz Jedz za 8 dolców: Klonowo-musztardowe pieczone udka z kurczaka z klinami ziemniaczanymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Kurczaka opłukać i osuszyć.
Połączyć musztardę, czosnek, majeranek i syrop klonowy w małej misce.
Rozprowadzić około 1 1/2 mieszanki łyżek musztardy równomiernie na wierzchu każdego uda kurczaka, uważając, aby pokryć jak najwięcej powierzchni, jak to możliwe, aby utworzyć " skorupę."Ułóż kurczaka w szklanym naczyniu do pieczenia.
Piec przez 45 do 50 minut, lub aż mieszanina musztardy utworzy skorupę i lekko utwardzi się, a soki biegną jasne, gdy kurczak jest przekłuty.