Klon-imbir-pieczone warzywa z orzechami pekan
Klon-imbir-pieczone warzywa z orzechami pekan może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 12 i kosztuje 1,81 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka brukselki, pekan, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczone zimowe warzywa z Klonowo-imbirową glazurą, 5 Minut Klon-Imbir Szkliwione Orzeszki Pekan, oraz Pieczone Klonowe Orzeszki Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż pekan w talerzu ciasta i tosty, aż pachnące, o 6 protokół.
W dużej misce wrzucić marchew, pasternak, kalafior, Kabaczek i brukselkę z oliwą z oliwek i gałką muszkatołową i obficie doprawić solą i czarnym pieprzem.
Rozsmaruj warzywa na 2 dużych blachach do pieczenia i piecz przez 30 minut, aż warzywa zaczną brązowieć. Rozrzucić pekan i imbir nad warzywami i skropić syropem klonowym; wrzucić dobrze. Kontynuuj pieczenie warzyw przez 25 minut dłużej, aż będą miękkie i złociste. Zeskrobać warzywa do miski i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.