Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj solonego indyka z sosem Redeye. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 667 kalorii, 91g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, masło, Indyk stock i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kawa-lakierowana szałwia Indyk z sosem Redeye, Kotlety z kurczaka smażone z indyka z sosem Redeye, oraz SOS Redeye.
Instrukcje
1
Rozetrzyj sól i skórkę z Klementyny razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klementyna
Sól
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Posypać solą w zagłębieniach głównego i szyjnego klucza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
3
Włożyć indyka do dużej patelni.Rezerwa 2 łyżeczki soli klementynki do prażenia; pozostałą sól posypać całą wywrotką. Przykryć patelnię folią i schłodzić indyka na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klementyna
Cała Turcja
Sól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Patelnia Do Pieczenia
4
Dokładnie spłukać indyka wewnątrz i na zewnątrz; osuszyć. Spłucz dużą patelnię do pieczenia i wysusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Umieść stojak na patelni; umieść turkeyon stojak i odstawić Odkryte w roomtemperatura 1 godzina.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Ustaw stojak w najniższej pozycji w piekarniku i rozgrzej do 191°. włóż końcówki skrzydeł indyka pod.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Pokroić 6 klementynek na ćwiartki (ponowne użycie klementynek). Stuffcut Klementynki i cebulę do głównej jamy.Zwiąż nogi luźno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klementyna
Cebula
8
Rozłóż masło allover indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cała Turcja
9
Posypać 1 łyżeczką pieprzu i zarezerwowane 2 łyżeczki soli klementynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klementyna
Sól
10
Wlać 3 szklanki bulionu z kurczaka na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Pieczony indyk 45 minut; podlewać sokami. Obniżyć temperaturę piekarnika do 177°. pieczyć indyka do momentu natychmiastowego-termometr włożony do najgrubszej części wysokiej rejestruje165, czasami fastrygując sokami z patelni, dodając więcej bulionu do utrzymania poziomu cieczy i pokrywając luźno folią, jeśli brązowieje zbyt szybko, około 3 3/4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Piekarnik
Patelnia
12
Przenieś indyka na talerz; namiot z folią i pozostaw 30 do 45 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie o 5 do 10 stopni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
1
Wlać soki z pieczenia panindo dużej miarki. Łyżka tłuszczu, który rozsypuje się na powierzchnię w 1-filiżankę miarki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
2
Dodać wystarczającą ilość wywaru z indyka do odtłuszczonych panjuices, aby zmierzyć 5 filiżanek. W razie potrzeby dodać tłuszcz zarezerwowany z indyka Tofat z soków z patelni do miary 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Turcja Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Podgrzać 1/2 szklanki tłuszczu w dużym dużym rondlu na średnim ogniu.
4
Dodaj szynkę i sauté3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka
5
Ubić w mące; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Wymieszać 5 szklanek mieszanki bulionu i kawy.Gotować, aż sos zmniejszy się do 61/2 szklanek, ok. 15 minut. Doprawić do smaku pieprzem.