Klasyczny Tort Z Czerwonego Aksamitu

Klasyczny Tort Z Czerwonego Aksamitu
Klasyczne ciasto z czerwonego aksamitu może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 583 kalorie, 6G białka, oraz 29g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz sól, złota mąka, złota mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Tort z czerwonego aksamitu z klasycznym czerwonym aksamitnym lukrem, oraz Nowy Klasyczny Tort Z Czerwonego Aksamitu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj dno i boki 3 (8-lub 9-calowych) okrągłych patelni ze skróceniem; lekko mąka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat 2 minuty na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Wlać do patelni.
4
Piec 25 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
W średnim rondlu wymieszaj 1/2 szklanki mąki i 1 1/2 szklanki mleka z trzepaczką do uzyskania gładkiej masy. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina będzie bardzo gęsta, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wyjąć z ognia; ostudzić 10 minut. W dużej misce, beat 1 1/2 szklanki cukru i masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Stopniowo dodawać mieszankę mąki przez łyżki stołowepełki; bić na dużej prędkości, aż będzie gładka. Beat in vanilla. Wypełnij i mróz ciasto, za pomocą 1 szklanki lukier między warstwami. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn