Klasyczna Czerwona Kapusta
Jeśli masz z grubsza 1 godzina i 35 minut do spędzenia w kuchni Klasyczna czerwona kapusta może być wyjątkowym bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ta przystawka ma 145 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za 57 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, ocet, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Klasyczna Czerwona Kapusta, Duszona czerwona kapusta z czerwoną cebulą i jabłkami, oraz Czerwony Ser Leicester, Soczewica I Czerwona Kapusta.
Instrukcje
W dużym rondlu podsmaż cebulę na maśle do miękkości. Dodaj kapustę, sól i pieprz. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Dodaj jabłka i wodę; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 45 minut dłużej lub do miękkości kapusty i jabłek.
Połącz ocet i brązowy cukier; wymieszać z mieszanką kapusty. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15 minut lub do glazury kapusty i jabłek.