Przepis Kimchi Fried Rice Recipe jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 299 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 61 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz olej sezamowy, sok z kimchi, mirin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Smażone Kimchi z ryżem (Kimchi Bokkeumbap), Kimchi Bokkeumbab (Kimchi Fried Rice), oraz Ryż smażony Kimchi (kimchi Bokkumbap) dla podobnych receptur.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje ulubione Kimchi. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.