Kiełkujące pączki zbożowe: Tak, każdy zasługuje na ucztę
Kiełkujące pączki zbożowe: Tak, każdy zasługuje na ucztę może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz miód, kiełkującą mąkę, wanilię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 485 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marokańska przyprawa kiełkuje ziarna & krewetki sałatka ... i wyzwanie aktualizacja #1, Hummus z soczewicy (bez ziarna, bez glutenu, luki), oraz 100% Pełnoziarniste Pączki Cytrynowo-Jagodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
kiełkujące pączki zbożowe: instrukcje
Ciepłe mleko, miód, sól i masło razem.
Dodaj drożdże i odczekaj pięć minut, aż się dowiedzą.
Wymieszać płynną mieszaninę z 1 ubitym jajkiem.
Dodać kiełkującą mąkę i dokładnie zagnieść.Uformuj w kulkę i pozostaw do wzrostu, aż podwoi się luzem. Wolę, aby moje pieczywo rosło w odwadniaczu Excalibur (patrz źródła), który jest wydajny i skuteczny.Po podwojeniu ciasta luzem rozwałkuj go wałkiem do ciasta, aż do grubości ½ cala.
Cięcie nożem do pączków lub innym narzędziem. Użyliśmy odwróconego słoika mason na pączka i jabłko corer na środku.
Podgrzać ½ cala do ¾ Cala oleju kokosowego lub pastowanego smalcu w żeliwnej patelni nad średnio wysokim płomieniem.Pączki smażyć 3 – 4 na raz na oleju. Zaraz się nadymają.Obróć, gdy złocisty brązowy-kilka sekund-i smażyć drugą stronę.
Pączki wyjąć, ostudzić i osuszyć.Na wierzch polewa kokosowo-waniliowa.glazura waniliowa kokosowa: instrukcje
Ubić roztopiony olej kokosowy, miód i wanilię razem.Utrzymuj ciepło i lepkość, ale nie gorące.
Zalać odpowiednio pączki lub madeleiny.