Kiełbasa palona balsamiczna i winogrona z Linguine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj paloną kiełbasę balsamiczną i winogrona z Linguine. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 37g tłuszczu i w sumie 593 kalorii. Ten przepis służy 8. Za 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Mieszanka linguine, pesto, linki do kiełbas i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 43%. Ten wynik jest dobry. Winogrona i oliwki palone rozmarynowo-Balsamicznie, Balsamiczny Chutney Figowy Z Pieczonymi Winogronami, oraz Sałatka szpinakowa z pieczonymi winogronami i ciepłym dressingiem balsamicznym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450°.
Umieść ogniwa kiełbasy i winogrona w natłuszczonym 13x9-in. naczynie do pieczenia. W małej misce wymieszaj ocet, olej i wodę; polej kiełbaski.
Piec 20 minut. Obróć kiełbaski; piec 10-15 minut lub do momentu, gdy termometr włożony do kiełbas odczyta 160°.
W międzyczasie gotuj linguine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedź, rezerwując 1/2 szklanki wody z makaronu.
Pokrój kiełbaski na 1/2 cala. plastry. W dużej misce połącz linguine, zarezerwowaną wodę z makaronu i pesto; wrzucić do pokrycia.
Dodaj kiełbasę, szpinak, sałatę i winogrona z sokami z patelni; wrzucić do połączenia.