Kiełbasa Na Wolnym Ogniu
Kiełbasa na wolnym ogniu może być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 54g tłuszczu i w sumie 709 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,9 USD za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jeśli masz pod ręką nasiona gorczycy, imbir, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 319 fanów. Wielu osobom bardzo spodobało się to danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 69%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fondue z wędzonym serem i piwem z kiełbasą na wolnym ogniu, grillowanym boczkiem, pieczarkami i chlebem żytnim, Kiełbasa Na Wolnym Ogniu, oraz Kiełbasa na wolnym ogniu z cebulą i kiszoną kapustą.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do bezpośredniego grillowania, na dużym ogniu.
Połącz piwo, kminek, kolendrę, gorczycę, cebulę, czosnek i imbir w dużym garnku. Następnie dodaj kiełbasę.
Postaw garnek na ruszcie grilla i gotuj na wolnym ogniu. Dusić kiełbaski do połowy ugotowane, około 5 minut.
Wyjmij patelnię z grilla i pozostaw kiełbasę w płynie na 30 minut.
Przełóż bachory na półmisek lub deskę do krojenia i odcedź płyn do miski, wyrzuć ciała stałe.
Posmaruj kiełbaski olejem rzepakowym i grilluj, aż osłonki będą chrupiące i złocistobrązowe, a kiełbaski będą ugotowane, 4 do 6 minut z każdej strony. Utrzymuj ciepło do momentu podania.