Kiełbasa Na Wolnym Ogniu

Kiełbasa Na Wolnym Ogniu
Kiełbasa na wolnym ogniu może być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 54g tłuszczu i w sumie 709 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,9 USD za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jeśli masz pod ręką nasiona gorczycy, imbir, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 319 fanów. Wielu osobom bardzo spodobało się to danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 69%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fondue z wędzonym serem i piwem z kiełbasą na wolnym ogniu, grillowanym boczkiem, pieczarkami i chlebem żytnim, Kiełbasa Na Wolnym Ogniu, oraz Kiełbasa na wolnym ogniu z cebulą i kiszoną kapustą.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do bezpośredniego grillowania, na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Połącz piwo, kminek, kolendrę, gorczycę, cebulę, czosnek i imbir w dużym garnku. Następnie dodaj kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Nasiona KminkuNasiona Kminku
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Postaw garnek na ruszcie grilla i gotuj na wolnym ogniu. Dusić kiełbaski do połowy ugotowane, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Wyjmij patelnię z grilla i pozostaw kiełbasę w płynie na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Przełóż bachory na półmisek lub deskę do krojenia i odcedź płyn do miski, wyrzuć ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Posmaruj kiełbaski olejem rzepakowym i grilluj, aż osłonki będą chrupiące i złocistobrązowe, a kiełbaski będą ugotowane, 4 do 6 minut z każdej strony. Utrzymuj ciepło do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn