Kiełbasa Manicotti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj kiełbasę Manicotti. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 23G tłuszczu i w sumie 445 kalorii. Za 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 20 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś masową kiełbasę wieprzową, twarożek, sos marinara i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 42%. Podobne przepisy to Kiełbasa Manicotti, Włoska Kiełbasa Manicotti, oraz Manicotti Nadziewane Kiełbasą.
Instrukcje
W dużej misce połącz kiełbasę i twarożek. Włóż do muszli manicotti.
Umieść w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Na wierzch z sosem marinara.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa włożony do środka muszli wskaże 160°.
Odkryć; posypać serem mozzarella.
Piec 8-10 minut dłużej lub do stopienia sera.
Odstaw na 5 minut przed podaniem.