Kiełbasa i pieczone warzywa Penne

Kiełbasa i pieczone warzywa Penne
Kiełbasa i pieczone warzywa Penne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, cebuli, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 94%. Podobne przepisy to Kiełbasa i serowy warzywny Makaron Penne, Pieczone Warzywa Penne Piec, oraz Penne z kiełbasą i pieczonymi pomidorami.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W misce wrzucić wszystkie warzywa, z wyjątkiem pomidorów, z 1 1/2 łyżki oleju. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Ułóż na blasze do pieczenia i piecz, aż do karmelizacji, około 30 minut, obracając warzywa w połowie czasu gotowania. W małej misce, dodać pomidory i pozostałą oliwę z oliwek i wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i dodać do blachy do pieczenia, w połowie gotowania, karmelizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PomidorPomidor
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Tymczasem, na dużej patelni na średnim ogniu, dodać kiełbasę i saute aż gotowane przez. Podgrzej ciepło i rozpal białym winem. Gdy warzywa są ugotowane, lekko ostudzić, a następnie grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Wino BiałeWino Białe
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj warzywa i soki patelni do kiełbasy na patelni. Wrzucić gotowane penne, dodając zarezerwowane wody makaronu, w razie potrzeby, do zwilżenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku i podawać w miseczkach posypanych parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Gotowane PenneGotowane Penne
WodaWoda
WarzywaWarzywa
ParmezanParmezan
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn