Pyszna kolacja: duszony Halibut z pistacjami i konserwowanymi cytrynami

Pyszna kolacja: duszony Halibut z pistacjami i konserwowanymi cytrynami
Pyszna kolacja: duszony Halibut z pistacjami i konserwowanymi cytrynami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 1209 kalorii, 137g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 23,36 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sezon ryby, morze, płatki chili, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć zakonserwowaną cytrynę, można podążać tym daniem głównym z Świąteczne Stollen Madeleines z zachowaną cytryną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Udka Kurczaka Duszone Z Konserwowanymi Cytrynami, Oliwkami I Ciecierzycą, Halibut z duszonymi, pokrojonymi karczochami i cytrynami, oraz Cytryny Konserwowane.

Składniki

4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrzełożyć każdy filet na ciepły talerz. Na koniec skropić oliwą z oliwek i cytrynowymi klinami z bokuPrzełożyć każdy filet na ciepły talerz. Na koniec skropić oliwą z oliwek i cytrynowymi klinami z boku30kilka minut przed gotowaniem, doprowadzić ryby do temperatury pokojowejkilka minut przed gotowaniem, doprowadzić ryby do temperatury pokojowej0(może być lub przeglądać)suszone płatki chilisuszone płatki chili4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWlej tyle wody do patelni, aby dotarła do połowy boków ryby. Piec w piekarniku przez 10-15 minut, aż ryba zostanie tylko gotowane przezWlej tyle wody do patelni, aby dotarła do połowy boków ryby. Piec w piekarniku przez 10-15 minut, aż ryba zostanie tylko gotowane przez4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDoprawić rybę obficie posypaną solą. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę lub do 4 godzin przed gotowaniemDoprawić rybę obficie posypaną solą. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę lub do 4 godzin przed gotowaniem16adaptacja Food + Wine autorstwa Nate ' a Applemana, Shelley Lindgren i Kate Leahyadaptacja Food + Wine autorstwa Nate ' a Applemana, Shelley Lindgren i Kate Leahy4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyhalibuthalibut4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDuszony Halibut z pistacjami i konserwowanymi cytrynamiDuszony Halibut z pistacjami i konserwowanymi cytrynami680Orzechy dowolne (posiekane)filety z halibutafilety z halibuta1świeża cytryna, pokrojona w klinyświeża cytryna, pokrojona w kliny4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMeyer lemonMeyer lemon1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiluźno upakowane liście pietruszki, grubo posiekaneluźno upakowane liście pietruszki, grubo posiekane4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyorzechorzech4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonypistacjapistacja2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipistacje, łuskane i lekko tostowanepistacje, łuskane i lekko tostowane4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyUsunąć pestkę i miąższ z zakonserwowanej cytryny. Namoczyć, aby usunąć nadmiar soli. Płukanie i mielenieUsunąć pestkę i miąższ z zakonserwowanej cytryny. Namoczyć, aby usunąć nadmiar soli. Płukanie i mielenie2kliny konserwowane cytrynykliny konserwowane cytryny4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWypróbuj ten przepis, a nie zawiedziesz sięWypróbuj ten przepis, a nie zawiedziesz się4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonymorzemorze4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyerin scotterin scott4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPosted byPosted by

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn