Kiełbasa i brokuły Rabe z polentą

Kiełbasa i brokuły Rabe z polentą
Kiełbasa i brokuły Rabe z Polenta może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 669 kalorii, 29g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz łagodną kiełbasę, pomidory z puszki, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kiełbasa i brokuły Rabe z polentą, Brokułowy Rabe z grzankami Polenta, oraz Jedz za 8 dolców: Polenta z brokułami Rabe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować brokuły rabe do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Drenaż. Spłukać zimną wodą i dokładnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Pocięte na 2 cale długości.
4
Na dużej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać kiełbasę i gotować, obracając, aż rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
6
Usunąć Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, pokroić w plasterki.
7
Wylać wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu z patelni. Zmniejszyć ciepło do umiarkowanie niskiego poziomu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
9
Dodaj wino; doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
10
Dodać kiełbasę, pomidory, bulion, tymianek i 1 1/4 łyżeczki soli. Przynieś na wolnym ogniu. Gotować, nieosłonięte, przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
KiełbasaKiełbasa
BulionBulion
TymianekTymianek
SólSól
11
Dodać brokuły rabe, pietruszka, i pieprz do sosu; doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
SOSSOS
12
W międzyczasie, w średnim rondlu, doprowadzić wodę i pozostałe 1 1/4 łyżeczki soli do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
13
Dodać mąkę kukurydzianą w wolnym strumieniu, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
14
Ubijamy pozostałe 3 łyżki oleju. Zmniejszyć ogień i dusić, mieszając często z drewnianą łyżką, aż bardzo gruby, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
TrzepaczkaTrzepaczka
15
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
16
Zalecenie wina: to rustykalne danie chce czerwonego wina, ale ukąszenie brokułów rabe połączy się z taniną, aby stworzyć nieprzyjemną goryczkę. Wybierz włoską Barberę; ma minimalną taninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
WinoWino
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn