Kiełbasa Coddle
Kiełbasa Coddle może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 16G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 37 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Mieszanka boczku, ziemniaków, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dublin Coddle-Irish Sausage, Bacon, Onion and Potato Hotpot, Dublin Coddle, oraz Dublin Coddle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Umieść kiełbaski i boczek na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować, aż kiełbaski są rumiane z obu stron, o 10 protokół. Kiełbaski pokroić na duże kawałki, odstawić na bok kiełbasę i boczek.
Umieść warstwę 1/3 cebuli w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali, a następnie warstwę 1/3 marchwi i pokrojonych ziemniaków. 1/3 kiełbasy i boczku ułożyć warstwą na ziemniakach; posypać solą, pieprzem i natką pietruszki. Powtórz warstwy jeszcze dwa razy. Bulion wołowy rozgrzać w rondlu na średnim ogniu, wlać piwo i śmietanę.
Wlać sos na zapiekankę i niech SOS wypełnić przestrzenie w warstwach.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ziemniaki i warzywa będą miękkie, około 1 1/2 godziny.