Kawa Po Irlandzku Z Kremową Polewą
Irlandzka kawa z kremową polewą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru napojów. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 121 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, odparowane odtłuszczone mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Kremowa Kawa Po Irlandzku, Kremowe Irish Coffee Martini, oraz Tort "Irish Coffee" z irlandzką Whiskey.
Instrukcje
Wlać 1/2 szklanki mleka do małego rondla; doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Umieścić skrobię kukurydzianą w małej misce; stopniowo dodawać wodę, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Dodaj do gotującego się mleka; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Połącz mieszaninę skrobi kukurydzianej, Pozostałe 1 szklanka mleka i wanilii w dużej misce; zamrozić mieszaninę 1 godzinę lub do 1/8-cala grubości warstwy lodu tworzy na powierzchni. Ubij mieszaninę z dużą prędkością miksera elektrycznego przez 5 minut; stopniowo dodawaj przesiany cukier puder, ubijając, aż utworzą się miękkie szczyty. Kryj się i wyluzuj.
Połącz kawę, whisky i cukier; dobrze wymieszaj.
Wlać do kubków; łyżką polać na kawę.
Podawać natychmiast. Przykryć i przechowywać pozostałą polewę w lodówce.