Kawa Po Irlandzku Z Kremową Polewą

Kawa Po Irlandzku Z Kremową Polewą
Irlandzka kawa z kremową polewą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru napojów. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 121 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, odparowane odtłuszczone mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Kremowa Kawa Po Irlandzku, Kremowe Irish Coffee Martini, oraz Tort "Irish Coffee" z irlandzką Whiskey.

Instrukcje

1
Wlać 1/2 szklanki mleka do małego rondla; doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Umieścić skrobię kukurydzianą w małej misce; stopniowo dodawać wodę, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj do gotującego się mleka; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
4
Połącz mieszaninę skrobi kukurydzianej, Pozostałe 1 szklanka mleka i wanilii w dużej misce; zamrozić mieszaninę 1 godzinę lub do 1/8-cala grubości warstwy lodu tworzy na powierzchni. Ubij mieszaninę z dużą prędkością miksera elektrycznego przez 5 minut; stopniowo dodawaj przesiany cukier puder, ubijając, aż utworzą się miękkie szczyty. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Połącz kawę, whisky i cukier; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
WhiskeyWhiskey
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Wlać do kubków; łyżką polać na kawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
7
Podawać natychmiast. Przykryć i przechowywać pozostałą polewę w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn