Karmelizowany Kurczak Cajun
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać karmelizowany kurczak Cajun spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.14 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka przypraw cajun, skórki i bez kości piersi z kurczaka, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cajun czosnek masło cytrynowe krewetki z karmelizowaną kukurydzą Polenta, Rajun Cajun BBQ Sauce-wewnątrz wielu centrów handlowych są Rajun Cajun restauracje, służą do Cajun inspirowane BBQ, pokażemy, jak zrobić, że sos, oraz Dip Z Kurczaka Cajun.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Umieść kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; spłaszczyć do grubości 1/2 cala za pomocą wałka do ciasta lub płaskiej strony młotka do mięsa.
Wymieszać razem brązowy cukier i przyprawy Cajun; przetrzeć mieszaninę na kurczaka. Kurczak z grilla, przykryty pokrywką z grilla, 4 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia. Doprawić solą do smaku.
Karmelizowane kotlety wieprzowe Cajun: substytut 4 (1/2-inch-gruby) kotlety schabowe bez kości do piersi kurczaka. Postępuj zgodnie z przepisem.