Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać karaibski ryż i groszek spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,15 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Jeśli masz liście laurowe, Indyk kiełbasa, brązowy ryż i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karaiby ryż i groszek, Caribbean Peas & Rice, oraz Caribbean Curry Black Eyed Peas Z Plantanami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz black-Eyed peas, 3 szklanki wody i szczyptę soli w małym garnku. Przykryć i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Tymczasem, rozgrzać oliwę z oliwek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu.
Dodaj collards; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż większość płynu jest wchłaniana, o 50 protokół; odstawić na 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
8
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
9
Tuż przed podaniem dodać zieleninę scallion i puch widelcem.