Kapusta z białą fasolą, rzepa i Pecorino

Kapusta z białą fasolą, rzepa i Pecorino
Kapusta z białą fasolą, rzepa i Pecorino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Jeśli masz koszerną sól, rzepa, kapusta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Brukselka z białą fasolą i Pecorino, Brukselka Z Białą Fasolą I Pecorino, oraz Biała fasola i kapusta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodaj rzepa, tymianek, szalotka i 1/8 łyżeczki soli; smażyć 2 minuty. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować 6 minut lub aż rzepa są lekko miękkie, mieszając od czasu do czasu. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
RzepaRzepa
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dodać fasolę; gotować 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
5
Dodaj pozostałe 1/4 łyżeczki soli, kapusty, 1/4 szklanki wody, octu i pieprzu; gotować 1 minutę lub aż kapusta lekko zwiędnie, mieszając od czasu do czasu. Wierzch równomiernie z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn