Kapusta Włoska Z Jabłkami

Kapusta Włoska Z Jabłkami
Kapusta włoska z jabłkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kapusty sabaudzkiej, sól i pieprz, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kapusta Czerwona Smażona Z Jabłkami, Kapusta smażona z jabłkami, oraz Kapusta smażona z jabłkami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn